Service & Onderhoud

CVI Texel is sterk in service en onderhoud van uw installatie.

Onze dienstverlening stopt uiteraard niet bij het ontwerpen, leveren en installeren van een systeem. Onze ervaren en speciaal opgeleide monteurs staan voor u klaar om storingen snel te verhelpen. Daarnaast zorgen we graag voor betrouwbaar en degelijk onderhoud van uw installatie.

Wij staan voor u klaar
CVI medewerker aan het werk om een storing te verhelpen

Service bij storingen

Waar kunnen wij bij helpen?

Voor het verhelpen van storingen aan uw installaties staan wij altijd voor u klaar, ook buiten kantoortijden. Neem telefonisch contact met ons op.

 

Tijdens kantoortijden

0222 - 313703

 

Zelf oplossen

Kleine storing? Misschien kunt u het zelf oplossen! Bekijk onze pagina met veelvoorkomende storingen + oplossingen.

Storing zelf oplossen

Serviceabonnement

Met een serviceabonnement (vast bedrag per jaar) wordt er periodiek onderhoud uitgevoerd aan uw installatie. Wanneer u een serviceabonnement bij ons afsluit dan kunt u ook gebruikmaken van onze storingsdienst. Wilt u een serviceabonnement afsluiten? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen Contact opnemen

Onderhoud

Waar kunnen wij bij helpen?

Wij verzorgen graag het onderhoud van uw ventilatiesysteem, verwarmingsinstallatie of airconditioninginstallatie. Denk aan complex onderhoud van grote installaties, maar ook aan periodiek onderhoud van cv-ketels, vloerverwarming of warmtepompen.

 

Bel

0222 - 313703

 

E-mail

info@cvi-texel.nl

Onderhoudsabonnement

Met een onderhoudsabonnement bent u verzekerd van tijdig onderhoud aan uw installatie. Wilt u een onderhoudsabonnement afsluiten? Neem dan contact met ons op. 

Contact opnemen Contact opnemen

Keurmerken: